Villa Impiana Homestay

April 9th, 2019 by langkawihomestay


Villa Impiana adalah kediaman peribadi 2 tingkat yang menawarkan penginapan dengan pemandangan Laut Andaman di Langkawi. Ia menawarkan kolam renang luaran dan teres. WiFi percuma disediakan di seluruh kawasan penginapan.

Underwater World Langkawi, Pantai Cenang dan Pantai Tengah adalah kira-kira 5.5 km dari Villa Impiana. Muzium Padi adalah sejauh 6 km manakala Makam Mahsuri adalah 13.8 km dari tempat penginapan ini. Lapangan terbang yang terdekat ialah Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi yang berjarak 11.9 km dan Jeti Kuah berjarak 17.1 km.

BOOKING ONLINE DI SINI – KLIK DI SINI

Setiap bilik di homestay ini adalah berhawa dingin dan mempunyai pilihan kipas. Bilik-bilik mempunyai balkoni yang menghadap ke laut, kolam atau taman. Bilik dilengkapi dengan TV satelit skrin rata, almari pakaian terbina dalam dan peti sejuk. Katil-katil dilengkapi dengan linen kapas dan bantal-bantal. Bilik mandi en suite mempunyai pancuran mandian hujan berdiri. Untuk keselesaan anda, anda akan mendapati tuala percuma, peralatan mandian dan pengering rambut. Kemudahan teh/kopi dan air botol ditambah setiap hari.

BOOKING ONLINE DI SINI – KLIK DI SINI