Pulau Payar Langkawi

July 31st, 2019 by langkawihomestay


Pulau Payar Langkawi adalah kawasan pulau yang di gelar kawasan taman laut negara. Air jernih dan terdapat terumbu karang serta pelbagai jenis ikan di sini.

Dah sampai di Pulau Payar 

 

Jeti pelampung Pulau Payar 

Ada pakej yg disediakan oleh syarikat perlancongan utk ke Pulau Payar. Menarik nya anda mandi bersama sama ikan.. Nak ikan yg banyak mandi dgn anda.. Jangan lupa bawa roti beri makan ikan.. Pehh mesti banyak ikan akan bersama anda.

Kami pihak Langkawi homestay boleh membantu memberi pandangan atau Sebarang pertanyaan yang tuan puan ingin tahu. Jangan lupa booking homestay www.langkawihomestay.com bersama kami. Hubungi 0194172177

Roti canai jalan Tanjung Rhu

July 19th, 2019 by langkawihomestay


Jika anda mencari roti canai Langkawi. Singgah la ke roti canai power jalan Tanjung Rhu. Rasa2 roti canai yang paling lazat di langkawi. Jangan lupa singgah kat sini.

nfd

Booking di Langkawi homestay

July 13th, 2019 by langkawihomestay


Alhamdullillah ..yang terbaru booking di Langkawi homestay untuk bulan ogos september dan oktober . Tarikh yang telah pun booking di Langkawi homestay ini ialah
a. 21-24 Ogos 2019 – Oleh Pn Nurul Ain
b. 14-16 Sept 2019 –  Oleh Pn Siti
c. 12-15 Okt 2019 – Oleh Pn Nurfaaizati

Terima kasih kerana membuat tempahan tersebut . Langkawi homestay akan menanti anda .

Sarapan pagi nasi Lemak di Langkawi

July 10th, 2019 by langkawihomestay


Pagi ni sarapan pagi nasi Lemak di Jalan Padang Gaong Ulu Melaka Langkawi. Sekali sekala merasa nasi Lemak kat sini memang sedap sekali.

Jangan lupa jika menginap di Langkawi homestay boleh singgah kat sini. Nama gerai nasi Lemak ni NURJAYA NASI LEMAK. Boleh mencuba jika datang Langkawi.

Lokasi : 6.3629555, 99.7807027

 

Langkawi homestay Airbnb

June 16th, 2019 by langkawihomestay


Mengenai langkawi homestay . Pihak kami juga ada mengiklankan di Airbnb . Langkawi homestay Airbnb boleh melayari link ini Langkawi Homestay Airbnb . Samada anda boleh booking melalui link tersebut atau pun terus direct booking dengan kami di Langkawi homestay . Semuanya selamat . Harga berpatutan dengan apa yang kami tawarkan .